Despre noi

 
Societatea noastră a fost înființată în anul 2018, în urma accesării proiectului “Antreprenoriat sustenabil în regiunea Nod Vest”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, proiectul cadru fiind  inițiat de Camera de Comerț și Industrie Cluj.

Centrul de formare GAMCOM Baia Mare organizează cursuri autorizate de Ministerul Muncii şi Solidarității Sociale prin Ordonanța Nr. 129/2000 privind formarea profesională a adulţilor, cât mai practice și orientate spre nevoile cursanților. Centrul dispune de un management performant, lectori cu un înalt nivel de pregătire, dotări la standarde ridicate și programe de instruire variate și atractive.

Formarea profesională a adulţilor este o activitate de interes general, care face parte din sistemul naţional de educaţie şi formare profesională, finalizată cu certificate de calificare sau de absolvire cu recunoaştere naţională şi internațională/sau certificate de competenţe profesionale.

Certificatele emise sunt acreditate de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Educației Naționale. Pentru recunoașterea internațională a certificatelor obținute în România este necesară apostilarea (pt. țări semnatare ale Convenției de la Haga) sau supralegalizarea (pt. țări nesemnatare ale Convenției de la Haga).

Certificatele se eliberează însoţite de o anexă, intitulată 'Supliment descriptiv al certificatului', care precizează competenţele profesionale dobândite în urma absolvirii programului de formare.

Împreună cu lectorii noștri, vrem să ne asigurăm că fiecare persoană care participă la cursurile noastre, se bucură de o experiență plăcută și de o atmosferă care încurajează învățarea și dezvoltarea personală/profesională, având până în prezent peste 2500 de absolvenți.Ce oferim?

  • o gamă variată de cursuri Online dar și față în față (la nivel național)
  • suport de curs actualizat cu legislația în vigoare, redactat de lectorii noștri
  • certificate recunoscute de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și de Ministerul Educației Naționale
  • înscriere rapidă prin formularul online, sau telefonic
  • suport tehnic pe toată perioada desfășurării cursurilor
  • cursanții noștri primesc acces în grupuri de Whatsapp dedicate pe specializări, unde se dezbat zilnic diverse probleme sau noutăți legislative (sub forma unui forum)


Alege cursul dorit din lista noastră

Alege cursul dorit din lista noastră

Parcurge lista noastră de cursuri și gasește-l pe cel care ți se potrivește.

Cunoaște oameni noi

Cunoaște oameni noi

Pe lângă informațiile actualizate pe care le vei primi, te bucuri de un mediu primitor propice învățării.

Participă la cursuri

Participă la cursuri

Participă de fiecare dată la curs și încearcă să te implici, doar așa vei obține rezultate foarte bune.

Bucură-te de certificat

Bucură-te de certificat

Odată cu terminarea cursului poți obține un certificat recunoscut național / internațional.

Informații firmă

SC GAMCOM Services SRL

Adresă: Baia Mare, Bdul. Unirii, nr. 18, Jud. Maramureş
Înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Maramureş, sub nr. J24/2217/2018
CUI: RO40313368
Cod CAEN: 8559 - Alte forme de învățământ n.c.a.